Nieuwsoverzicht

8 augustus

Vakantieperiode aangebroken, voor ons een mooie gelegenheid een aantal bedrijfsbussen te voorzien van opbergvakken en vaste stellingen.

Lees verder

31 juli

Vandaag wederom het materieel uitgebreid met een prachtig mobiel reinigingssysteem. Een bewassing systeem met buffertank waarbij gebruikgemaakt wordt van verwarmd osmosewater tot 60 graden. Zeer geschikt voor glas, metalen beplating, houtwe...

Lees verder

23 juli

In Kimswerd een mooie authentieke woning gereinigd, voegwerk hersteld en plaatsen van zinken afdekkers over de rollaag.

Lees verder

23 juli

Vandaag gestart met het reinigen van de werkplaats van ABD Renault te Leeuwarden. Alle wanden, plafonds en metalen spanten worden gezogen en vervolgens handmatig afgesopt.

Lees verder

13 juli

Nog geen beslissing over een nieuw Cambuur stadion. Dus werk aan de winkel in het bestaande stadion. In opdracht van de eigenaar herstellen en repareren kleine betonschades op de tribunes.

Lees verder

11 juli

In opdracht van Strukton een prachtig project opgestart in Heerenveen. Vervangen van voegwerk diverse gebouwen GGZ Friesland.

Lees verder

3 juli

Er worden door onze medewerkers weer prachtige projecten uitgevoerd met een gewenst resultaat. Het vakkundig reinigen met de juiste producten en inzet van kunststof onderdelen aan 250 woningen in Leeuwarden en Sneek.

Lees verder

25 juni

In stad Groningen een prachtige tuinmuur opgemetseld en gevoegd.

Lees verder

15 juni

Vandaag 12,5 jaar geleden hebben Johannes en Durkje het gevelbedrijf opgericht. Begonnen vanaf een klein kantoortje aan huis tot een gerenomeerd bedrijf anno 2018.

Lees verder

13 juni

Weer een prachtig project in Groningen afgerond. Samen met opdrachtgever en vastgoed onderhoudsbedrijf Wits 1700m2 voegwerk vervangen.

Lees verder

12 juni

Afgelopen week weer mooie projecten afgerond en opgestart. Hoofddorp, Dokkum, Groningen stad, Warnswert... voegwerk vervangen, gevelreinigen, metselwerk herstel, en roestige muurankers behandelen. En we gaan door....💪🏻

Lees verder

25 mei

Particuliere woning en voegwerk in slechte staat. Geen probleem voor ons. Momenteel weer erg druk met particulier werk.

Lees verder

17 mei

Drukke tijden op de werkvoorbereiding maar de planner blijft lachen.. een gestructureerde orde en netheid op de werkplek.

Lees verder

2 mei

En alweer een groot project onderhanden. In opdracht van Wits Vastgoedonderhoud Nederland en woningcorporatie de Huismeesters 1700 m2 voegwerk vervangen te Groningen. Uiteraard met de juiste veiligheid,- en beschermingsmiddelen.

Lees verder

25 april

Er wordt weer hard gewerkt deze week door onze vakmensen onder andere gevel reinigen in Leeuwarden, woningen schoonmaken in Dronrijp, voegwerk herstel in Groningen, fontein metselen in Workum en urnenmuur renoveren op begraafplaats te Leeuw...

Lees verder

Top <h4>douwenga-gevelrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/welkom">Welkom</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/home-welkom">Welkom</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelonderhoud-en-renovatie">Gevelonderhoud- en renovatie</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/metselwerk-steenstrips">Metselwerk en steenstrips aanbrengen</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelrestauratie">Gevelrestauratie</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden-herstel-scheurvorming">Herstel scheurvorming</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelreiniging">Gevelreiniging</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden-verwijderen-graffiti">Verwijderen Graffiti</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/impregneren-en-conserveren">Impregneren en conserveren</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/schoorsteen-onderhoud">Schoorsteen onderhoud</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/betonrenovatie">Betonrenovatie</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/kelderafdichting">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelservice">Gevelservice</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/projecten">Projecten</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/fotos">Foto's</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/video">Video</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/home-onderhanden-werk">Onderhanden werk</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/nieuws">Nieuws </a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/advies">Advies</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="http://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/privacy">Privacy</a></li> <ul>