Bouwkundig planner/werkvoorbereider

 

Ben je een echte planner, zit bouwen in je bloed? Heb je dan ook nog een bouwkundige mbo-/hbo-opleiding? Dan wil je vooral verder lezen.

Als planner/werkvoorbereider heb je een dynamische functie. Je zal voortdurend schakelen met bewoners, vakcollega’s, maar ook met de opdrachtgevers. Je legt gemakkelijk contact met mensen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, en voor het opzetten van de lange termijn planning. Het coördineren en het bewaken van de processen rondom jouw eigen werkprojecten zit ook in jouw takenpakket. Ook de projectleiders waarderen jouw ondersteuning met de calculaties. Het is een veelzijdige functie waarbij je organisatorisch, technisch en op administratief vlak volop bezig bent.

 

Wie ben jij?

 • Plannen en overzicht bewaren zijn jouw sterkste punten;
 • Je bent een multitasker, je kan snel schakelen door de dagelijkse hectiek;
 • Gedreven en een proactieve houding;
 • Communicatief vaardig;
 • Goede kennis van bouwkundige situaties;
 • Je hebt een positief ingesteld karakter die bijdraagt aan de goede werksfeer.

Wie zijn wij?

Douwenga is gespecialiseerd in het renoveren, restaureren, voegen, reinigen en conserveren van gevels, kelders en schoorstenen. Wij zijn een familiebedrijf met een actiegerichte en informele, open bedrijfscultuur. Wij kennen korte beslissingslijnen en collega’s met passie voor de renovatiebouw.

 

Wat bieden wij?

 • Een fulltime baan: 36-40 uur
 • Direct vast dienstverband;
 • Salarisindicatie conform de Cao Bouw & Infra;
 • Een zelfstandige functie, waarin veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Informele werksfeer met korte lijnen.

Meer weten, of solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Willy Boschma-Feenstra, hr-functionaris, mail: w.boschma@douwenga-gevelrenovatie.nl of telefonisch: 06-19369277.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv op bovenstaand mailadres uiterlijk voor 6 februari.

Top <h4>douwenga-gevelrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/welkom">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/home-welkom">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelonderhoud-en-renovatie">Gevelonderhoud- en renovatie</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/metselwerk-steenstrips">Metselwerk en steenstrips aanbrengen</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelrestauratie">Gevelrestauratie</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden-herstel-scheurvorming">Herstel scheurvorming</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelreiniging">Gevelreiniging</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden-verwijderen-graffiti">Verwijderen Graffiti</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/impregneren-en-conserveren">Impregneren en conserveren</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/schoorsteen-onderhoud">Schoorsteen onderhoud</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/betonrenovatie">Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/kelderafdichting">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelservice">Gevelservice</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/projecten">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/fotos">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/home-onderhanden-werk">Onderhanden werk</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/nieuws">Nieuws </a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/advies">Advies</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/specialistische-reiniger">Specialistische reiniger</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/leerlingen">Leerlingen</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/bouwkundig-planner-werkvoorbereider">Bouwkundig planner/werkvoorbereider</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <ul>