(Junior) Werkvoorbereider

(Junior) Werkvoorbereider

Door uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar (junior) werkvoorbereider. Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, begroten en ondersteunen van de projectuitvoering in samenwerking met de projectleider. Jij verzorgt de inkoop, maakt en bewaakt de projectdossiers. Ook het opstellen van de offertes en het verwerken van het meer/minder werk behoort tot jouw takenpakket. Je zal voortdurend schakelen met bewoners, vakcollega’s, maar ook met de opdrachtgevers. Het is een veelzijdige functie waarbij je organisatorisch, technisch en op administratief vlak volop bezig bent. Je bent onderdeel van een enthousiast team waarbij je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

 • Overzicht bewaren is een van jouw sterkste punten;
 • Je bent een multitasker, je kan snel schakelen door de dagelijkse hectiek;
 • Gedreven en een proactieve houding;
 • Communicatief vaardig;
 • Minimaal MBO 4, Bouwkundige opleiding;
 • Je hebt een positief ingesteld karakter die bijdraagt aan de goede werksfeer.

 

Wie zijn wij?

Douwenga is gespecialiseerd in het renoveren, restaureren, voegen, reinigen en conserveren van gevels, kelders en schoorstenen. Wij zijn een familiebedrijf met een actiegerichte en informele, open bedrijfscultuur. Wij kennen korte beslissingslijnen en collega’s met passie voor de renovatiebouw.

 

Wat bieden wij?

 • Een fulltime baan: 36-40 uur
 • Direct vast dienstverband;
 • Salarisindicatie conform de Cao Bouw & Infra;
 • Een zelfstandige functie, waarin veel ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Informele werksfeer met korte lijnen.

 

Meer weten, of solliciteren?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Willy Boschma-Feenstra,

✉: w.boschma@douwenga-gevelrenovatie.nl of ☏ : 06-19369277.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature, dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv.

 

Top <h4>douwenga-gevelrenovatie.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/welkom">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/home-welkom">Welkom</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/over-ons">Over ons</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden">Werkzaamheden</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelonderhoud-en-renovatie">Gevelonderhoud- en renovatie</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/metselwerk-steenstrips">Metselwerk en steenstrips aanbrengen</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelrestauratie">Gevelrestauratie</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden-herstel-scheurvorming">Herstel scheurvorming</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelreiniging">Gevelreiniging</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkzaamheden-verwijderen-graffiti">Verwijderen Graffiti</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/impregneren-en-conserveren">Impregneren en conserveren</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/schoorsteen-onderhoud">Schoorsteen onderhoud</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/betonrenovatie">Betonrenovatie</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/kelderafdichting">Kelderafdichting</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/gevelservice">Gevelservice</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/projecten">Projecten</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/fotos">Foto's</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/video">Video</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/home-onderhanden-werk">Onderhanden werk</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/nieuws">Nieuws </a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/advies">Advies</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/vacatures">Vacatures</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/hoogwerker-chauffeur">Hoogwerker chauffeur</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/specialistische-reiniger">Specialistische reiniger</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/leerlingen">Leerlingen</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/werkvoorbereider">(Junior) Werkvoorbereider</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/contact">Contact</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/privacy">Privacy</a></li> <li><a href="https://www.douwenga-gevelrenovatie.nl/algemene-voorwaarden">Algemene voorwaarden</a></li> <ul>